“Echilibru prin Savoare”, atelierul de gatit si educatie culinara pe care il organizez lunar in Bucuresti a inceput sa prinda aripi si dor de duca! Luna asta ajung cu el la Pitesti si la Bacau, iar in martie la Oradea.

12 februarie – Echilibru prin Savoare la Pitesti – pagina evenimentului este aici: https://www.facebook.com/events/696660013809752/

20 februarie – Atelier de gatit si educatie culinara  la Bacau – pentru cei care sufera de afectiuni ale tiroidei, diabet, obezitate sau alergii alimentare. Acest eveniment este facilitat de prietenii de la Bacania cu Dichis, niste tineri curajosi care au deschis prima bacanie cu produse vrac si naturiste din Roman si Bacau. Ei au fost cei care m-au convins sa vin, dupa ce mi-au povestit ca mare parte a clientilor de la bacanie au ori diabet ori obezitate si vin “ca la farmacie” intreband ce sa manance pentru diverse afectiuni.

 

27 februarie – Echilibru prin Savoare in Bucuresti la Casa Margarit. Pastrez tema lunii precedente – alimentatia optima in afectiunile autoimune. Mai multe detalii in curand.

In luna februarie colaborez cu 7 doamne speciale – toate au diagnostic de una sau mai multe afectiuni autoimune, au participat la ultimul atelier si s-au inscris in proiectul pilot de consiliere personalizata specifica in afectiunile autoimune.  Timp de 42 de zile primesc consiliere gratuita pentru a implementa in stilul de viata si alimentatie schimbari care sa le readuca echilibrul. De ce fac asta? Pentru ca sunt ferm convinsa ca prin schimbarea dietei, modificari in stilul de viata si a felului in care se face fata stresului, reducerea toxinelor din corp si mediu apropiat sistemul imunitar poate fi stabilizat! Mai multe detalii in curand.