atelier de gatit diversificare

Draga mamica, daca intrebarea pe care ti-o pui zilnic cel mai des de cand ai inceput diversificarea este “Ce Doamne, iarta-ma, ii mai dau copilului sa manance?”, atelierul asta este pentru TINE!

Vrei sa stii cum sa te porti cu copilul tau astfel incat acesta sa dezvolte o relatie armonioasa cu mancarea, pentru a te asigura ca va deveni mai tarziu un adult sanatos si echilibrat? Atelierul asta este cu siguranta pentru TINE!

Te dispera neamurile binevoitoare cu vesnicele retete mar+biscuite si ai vrea sa inveti retete noi? Atelierul asta este pentru TINE!

Bebe se apropie de varsta diversificarii si ai vrea sa te informezi temeinic inainte de a incepe? Ati inceput deja si nu prea merge treaba, sau inca ai multe intrebari fara raspuns? Atunci clar atelierul asta este pentru TINE!

Ai un copil mai maricel si ai vrea sa-i diversifici mai mult alimentatia, dar esti in pana de idei? Te-ai saturat de piureuri si ai senzatia ca bebe pur si simplu te sfideaza refuzand tot ce ii dai? 🙂 Da, vino si tu la atelier sa vezi, printre altele, cele mai nastrusnice si de succes retete concepute de o mama bucatar si tehnician nutritionist cu un copil alergic mega mofturos. 

Ai auzit recent de struto-camila numita “Autodiversificare, sau BLW” si ai vrea sa intelegi mai CLAR ce grozavie mai e si asta cu bebe care mananca singur? Adica ce inseamna, cum, cand, cu ce se face? Vorbesc pe indelete despre asta la atelier, iar in plus voi povesti patanii din experienta mea personala cu Mina, cea autodiversificata.

Copilul tau sufera de dermatita atopica si simti (sau ai confirmare medicala)  ca e corelata cu alimentatia motiv pentru care nu stii in ce alimente sa ai incredere pentru copilul tau? Merita sa vii, gatim doar cu alimente fara alergeni, afli cum poti gati mancaruri sigure pentru copilul tau si iti recapeti, tu ca mama, increderea in mancare! Deci DA, atelierul asta este pentru TINE!

 Daca esti o mamica de bebelus intre 5-6 luni si 3 ani din Iasi sau imprejurimi te invit sambata 12 noiembrie la un atelier intensiv SI interactiv despre mancare, diversificare si SAVOARE! 

Inscrie-te!

Urmeaza acest link de inscriere si voi reveni cu toate detaliile.

—————————————————————————————————————————

STRUCTURA ATELIERULUI

Parte teoretica – prezentare interactiva, 1 ora:

  • Tranzitia la solide – principii de baza
  • Autodiversificarea
  • Parenting legat de hrana
  • Despre riscul de inec in diversificare
  • Despre alergiile alimentare

Parte practica  – educatie culinara si demonstratie culinara 3 ore:

  • Degustare de ingrediente si superalimente cu inalta valoare nutritiva – explicarea detaliata a fiecaruia, in ce preparate poate fi folosit, cum se comporta la gatit, mini ghid cu retete de bebelusi/copii pentru fiecare din ele
  • Gatirea corecta a cerealelor, pseudocerealelor, nucilor, semintelor si leguminoaselor + mini ghid cu retete de bebelusi/copii pentru fiecare din ele
  • Tehnici de gatit optime de adoptat intr-o familie cu copii mici
  • Ustensile de gatit (ocazie cu care aflati raspunsul meu la vesnica intrebare “ce blender sa-mi iau?” 🙂
  • Combinarea corecta a alimentelor (informatie de baza pentru orice adult!)
  • PLANURILE ALIMENTARE – cel mai eficient instrument de organizare a meselor in familie! Afla de ce e bine sa le folosesti si cum se fac, construieste impreuna cu mine planul alimentar al familiei tale pe o saptamana!

Inscrie-te!

Urmeaza acest link de inscriere si voi reveni cu toate detaliile.
Locurile sunt limitate la 20 persoane.
Rezervarea locului la atelier se face in urma achitarii unui avans de 50%.

Data: 12 noiembrie 2016
Ora: 14:00 – 18:00
Adresa: Atria Center, Calea Chișinăului, 22, Iasi
Cost: 160 de lei

Participantii vor primi suport de curs cu toate informatiile punctate la structura cursului in detaliu PLUS mini ghid cu retete.
Mamicile pot veni cu bebelusii/copii daca au ajutor  (taticul, bunica). In acest caz, insotitorul nu plateste bilet.

 

Va astept cu drag si cu bunatati!

Mihaela